Dagens double: Målfest i VM-semifinalen
Foto: Getty Images
Spil

Dagens double: Målfest i VM-semifinalen

Frankrig og Belgien brager sammen i tirsdagens VM-semifinale, og med folk som Mbappe, Griezmann, Lukaku og Hazard på grønsværen, lugter det af mål i begge ender.

Spilstop 20:00
Frankrig - Belgien:
Begge hold scorer
Odds 1,81 ved 888sport

Spilstop 18:00
Alashkert - Celtic:
Over 2,5 mål
Odds 2,00 ved 888sport

Samlet odds: 3,62 ved 888Sport

Selvom der er tale om en VM-semifinale, og der selvsagt er meget på spil, så lugter det af mål i begge ender i kampen mellem Frankrig og Belgien. Frankrig bringer offensive profiler som Mbappe, Griezmann og Giroud, mens Belgiens offensiv tæller folk som Hazard, De Bruyne og Lukaku.

Belgierne har indkasseret tre mål i deres to knockoutkampe, og de angriber så direkte, at det nogle gange koster i den anden ende af banen. Frankrig har set lidt skarpere ud rent defensivt, men indkasserede trods alt tre gange i den vilde 4-3-sejr mod Argentina. Det ligner en semifinale, hvor offensiverne kan overstråle defensiverne.

I første runde af Champions League-kvalifikationen tager armenske Alashkert imod de skotske triple-vindere fra Celtic. Det er Celtic, der har fået en enorm favoritvædighed, men armenierne har rent faktisk vundet samtlige deres tre foregående hjemmekampe i første runde af europæisk kvalifikationsspil de tre seneste år.

Alashkert-spillerne ved godt, at de skal på jagt efter hjemmesejr, hvis de vil have en chance for at avancere samlet mod det stærkere Celtic-mandskab - og skotterne vil selvfølgelig jagte de vitale udebanescoringer. Det kan ende med mere end 2,5 mål i Yerevan.

Bemærk i øvrigt, at skotternes forsvarsspiller Boyata fortsat er i den belgiske VM-lejr, mens Lustig (ligeledes forsvar) først lige er vendt retur fra tjeneste hos Sverige.

Leveret af SpilXperten.com – se alle bookmakernes VM-tilbud.