• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Pirchert

Napolis præsident bekræfter: Sarri er tæt på aftale med Chelsea

Snart kan det være, at Maurizio Sarri skal stå i spidsen for Chelseas mandskab. En aftale virker meget tæt på. Profilen, Jorginho, er også på vej til klubben, forlyder det.

Af Oliver Pirchert

Der skal findes en afløser for Antonio Conte, og i flere uger er Maurizio Sarri blevet rygtet til at være arvtageren i Chelsea.

Og det kan meget vel være, at italieneren overtager tøjlerne i den engelske storklub inden så længe. Ifølge Sky Sports har han bekræftet, at Maurizio Sarri er på vej væk fra Napoli.

- Sarri er tæt på at blive Chelseas nye manager. Mine advokater snakker med hans advokater for at få de sidste detaljer på plads, lyder det fra Napolis ejer, Aurelio De Laurentiis.

Oven i købet kan Chelseas fans måske også se frem til en ny spiller i truppen. Napolis præsident menes nemlig at vide, at Jorginho vælger Manchester City fra til fordel for The Blues.

- Jeg må undskylde til Manchester City. Men hvis en spiller hellere vil bo i London frem for Manchester, så forstår jeg det godt, siger Aurelio De Laurentiis ifølge football-italia.net.

Allerede i maj kom det frem, at Carlo Ancelotti skulle være ny cheftræner for Napoli.

Superliga

Optakt: AaB - Hobro IK

Hobro IK skal vinde i Aalborg for ikke at skulle spille for livet mod Vejle Boldklub.

Mere Superliga

Fokus