• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Silkeborg IF tester tidligere U-landsholdsspiller fra Skive IK

Foto: Getty Images

Anders Hagelskjær træner i denne uge med hos Silkeborg IF, og i dag får han tilmed chancen i en testkamp. Han er senest rykket med Skive IK ned i 2. division.

Af Anders Dehn

Silkeborg IF er ved at forberede sig på en tilværelse som 1. divisionshold. Det kommer blandt andet til udtryk på to punkter i dag: Det ene er, at holdet spiller testkamp mod Viborg FF, det andet er, at en prøvespiller er med.

Det drejer sig om 21-årige Anders Hagelskjær, der er på kontrakt i Skive IK. Her var han med til at rykke ned i 2. division i sidste sæson, men kan altså ende med at fortsætte i den næstbedste række, hvis han og Silkeborg bliver enige om det.

Hagelskjær har en fortid på det danske U18-landshold, for hvem han har spillet én officiel og én uofficiel kamp. Han spiller i det centrale forsvar og har været i Skive siden januar 2017. Dengang kom han først til klubben på leje fra FC Midtjylland og siden på en permanent aftale fra sommeren samme år.

Silkeborg har denne sommer mistet midtstopperen Tobias Salquist, der er blevet solgt til belgisk fodbold.

Det er Silkeborgs næstsidste testkamp, inden sæsonen i 1. division indledes mod Thisted FC om lidt over to uger.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.