• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Alexander Zorniger vil presse Brøndby-truppen

- Vi bliver ved med at presse energiniveauet op. Til hver eneste træning. Det betyder også, at når der kommer nye spillere til, eller nogen ser vores træning, vil de opleve et meget højt energiniveau og endnu højere krav til det, siger Brøndbys træner Alexander Zorniger forud for sæsonpremieren.

Af Martin Davidsen

Siden Alexander Zorniger blev cheftræner i Brøndby for to år siden, har der været stort fokus på energiudladningen og det fysiske udtryk på Vestegnen. Og sådan vil det også være i den kommende sæson. 

Det fastslår den tyske træner forud for sæsonpremieren mod Randers mandag aften. 

- Truppen og trænerstaben er stabile, og vi har en god stamme. Så vi er der, hvor vi forventer en speciel adfærd og præstationer fra de etablerede spillere, så vi ikke skal lære dem noget, vi lærte dem det første år. Nu er vi på tredje år, og det kan vi også se på holdet, siger Alexander Zorniger til brondby.com.

- Vi bliver ved med at presse energiniveauet op. Til hver eneste træning. Det betyder også, at når der kommer nye spillere til, eller nogen ser vores træning, vil de opleve et meget højt energiniveau og endnu højere krav til det. Vi prøver hele tiden at presse på, men det gør vi ud fra vores viden om den enkelte spiller, så vi kan få det meste ud af alle i truppen, tilføjer han. 

Brøndbys kamp mod Randers begynder klokken 20.15 mandag aften.

Superliga

Mere Superliga

Fokus