• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Andreas Arp

Modric om pris: Ville hellere have vundet VM

Luka Modric blev hædret som VM's bedste spiller, mens han vil selv hellere have været verdensmester.

Af Andreas Arp

Det blev ikke til et VM-trofæ til Danmarks VM-bødler fra Kroatien søndag, da Frankrig løb afsted med guldet efter at have vundet 4-2 i en hæsblæsende finale i Moskva. 

Holdets anfører, Luka Modric, fik dog et gedigent plaster på såret efter kampen, da han blev hædret som turneringens bedste spiller. Selv ville han, meget forståeligt, dog hellere have været verdensmester:

- Jeg er selvfølgelig glad for anerkendelsen, men jeg ville hellere have vundet VM. Sådan gik det så ikke. Som dagene går vil vi fejre vores bedrifter, som er meget store, men lige nu er følelsen bittersød. Vi er meget kede af det, fortalte Real Madrid-spilleren til spanske AS.

Modric fortæller yderligere, at nederlaget føles ekstra hårdt, da han mener, at Kroatien var det bedste hold i finalen:

- Jeg så ikke straffesparket, men Perisic fortalte mig, at det ikke var forsætligt. Det fortalte flere andre mig også. Ved det første mål skulle der ikke have været frispark, og det påvirker også én. Vi dominerede Frankrig, og så kommer der det her straffespark, og så må man igen kæmpe sig tilbage.

- Jeg mener, at vi fortjente mere i finalen, men sådan er fodbold. Vi kan være stolte, vi gav aldrig op. Vi forlader Rusland med vores hoveder højt. Vi var så tæt på, og det er ikke sjovt. Vi fortjente mere, men det er ikke altid det bedste hold, der vinder. Det er også en af grundene til, at fodbold er den bedste sport i verden, selvom det ikke er nemt, når man taber, lød det fra midtbanespilleren.

Mens Modric blev hædret som turneringens bedste spiller, var det Frankrigs Kylian Mbappé, der blev kåret som turneringens bedste unge spiller.

Superliga

Mere Superliga

Fokus