Randers FC henter André Rømer i OB
Foto: Randers FC
Superliga

Randers FC henter André Rømer i OB

Randers FC henter altmuligmanden André Rømer i OB. Den tidligere FCM'er fik blot et halvt år på Fyn.

En overraskende Superliga-transfer er en realitet.

Efter blot et halvt år i Odense forlader André Rømer OB og skifter til Superliga-rivalerne fra Randers FC. Den tidligere FC Midtjylland-spiller har underskrevet en tre-årig aftale med kronjyderne.

- Vi har kigget efter spillere med erfaring, der samtidig har en god alder i forhold til trup-sammensætningen. Det har vi fundet i André, som har spillet masser af kampe for FC Midtjylland, men ikke har fået den spilletid, som han havde håbet på i sit halve år i OB. Vi er sikre på, at han har den helt rigtige sult til at kæmpe for Randers FC og vise, at han er lavet af det stof, som vi søger her i klubben, siger sportsdirektør i Randers FC, Søren Pedersen, til klubbens hjemmeside.

25-årige André Rømer har spillet 131 kampe i Superligaen og har dermed masser af erfaring fra højeste niveau i Danmark. Cheftræner Thomas Thomasberg glæder sig over klubbens nyerhvervelse.

- Det er en forstærkning, som jeg er rigtig glad for. André har fået en god uddannelse og har spillet på det højeste niveau herhjemme i flere år, og alle jeg har talt med har kun haft gode ting at sige om ham. Han er en god dreng og en god fodboldspiller, og han er et rigtigt fint køb til vores klub. Nu skal han vise, at han vil det og være klar fra start, for ingen er garanteret spilletid. Derudover skaber tilgangen af André skaber også en nødvendig kamp om pladserne, så alle i truppen forhåbentlig bliver endnu skarpere, lyder det fra Thomas Thomasberg.

Ándre Rømer nåede blot at spille 12 kampe for OB: