• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Tuchel har listen klar i PSG: Har tre store ønsker denne sommer

Tuchel har listen klar i PSG: Har tre store ønsker denne sommer
Foto: Getty Images

Thomas Tuchel er kommet på plads i franske PSG, hvor han har sin ønskeliste over nye spillere på plads.

Af Oliver Okstrøm

Sidste sommer var det PSG, der løb med de største handler, da de både hentede Kylian Mbappe og Neymar til klubben for enorme beløb. Det lader dog til, at de skruer en smule ned for stjernestøvet denne sommer.

Der er dog tale om ganske store navne på den ønskeliste, som klubbens nye træner Thomas Tuchel har med. Det er den Paris-baserede avis Le Parisien, der har fundet frem til listen over favoritter.

Her er der tale om Renato Sanches, Antonio Rüdiger og Julian Weigl.

For førstnævnte vedkommende ser det ud til, at der er tale om en spiller, der kan hentes, da Sanches' manglende stabilitet kan betyde, at Bayern München ikke har de store problemer med at lade ham gå.

Det er anderledes for Rüdiger, der stadig har fire år tilbage af sin kontrakt i Chelsea, og det ser ikke ud til, at den nye træner i den engelske klub, Sarri, vil bruge ham mindre end Conte gjorde.

Endelig er der Wiegl, der til daglig spiller i Dortmund, som kender Tuchel fra deres fælles tid i denne tyske klub. Samtidig er der tale om en spiller, der angiveligt skulle have planer om at ville videre til en ny klub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.