• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Morten Jørgensen

Rummenigge bekræfter kontakt mellem Boateng og Paris Saint-Germain

Rummenigge bekræfter kontakt mellem Boateng og Paris Saint-Germain
Foto: Getty Images

Jerome Boateng kan være på vej væk fra Bayern München denne sommer, og i øjeblikket er hans agent i kontakt med Paris Saint-Germain.

Af Morten Jørgensen

I løbet af de seneste måneder har der været en hel del rygter Jerome Boateng, men indtil videre er den tyske landsholdsspiller fortsat at finde på lønningslisten i Bayern München, men det kan der snart være en ende på.

Bayern Münchens bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge, bekræfter nu ifølge Goal, at Paris Saint-Germain er interesseret i Jerome Boateng.

- I øjeblikket er der ingen direkte kontakt mellem klubberne, men der er kontakt mellem hans agenter og Paris Saint-Germain. Vi må vente og se, om vi kan finde ud af betingelserne for en handel.

Karl-Heinz Rummenigge fortæller samtidig, at Bayern München har råd til at sige farvel til Jerome Boateng, da klubben er godt besat i midterforsvaret.

- I princippet har vi spillere nok på positionen, selv hvis Jerome forlader os, siger han.

Niko Kovac, der er træner for Bayern München, kan råde over Niklas Süle, Mats Hummels, Javi Martinez og det unge talent Lars Lukas Mai i det centrale forsvar, hvor både David Alaba og Joshua Kimmich også har fået spilletid.

Samtidig meldes Bayern München meget interesserede i den franske verdensmester, Benjamin Pavard, der er på kontrakt i Stuttgart.

Superliga

Mere Superliga

Fokus