Fremad Amager henter tidligere Ajax-dansker Markus Bay
Foto: Fremad Amager
1. division

Fremad Amager henter tidligere Ajax-dansker Markus Bay

Danske Markus Bay skifter til Fremad Amager.

Den tidligere Ajax- og Viborg-spiller Markus Bay skifter til Fremad Amager.

Det bekræfter den københavnske klub på Facebook.

Bay spillede i sidste sæson for Viborg, og han har de sidste par uger været med i træningen hos Jan Michelsens mandskab, der spiller i NordicBet Ligaen. Her skal han med sin kreativitet blandt andet være med til at skabe chancer til medspillerne.

- Efter at have været en del af truppen de sidste par uger er jeg mentalt blevet koblet sammen med Fremad, som det sted jeg virkelig passer ind. Der er en stemning som har overbevist mig til at være en del af noget rigtig spændende. Jeg glæder mig til at få sparket sæsonen i gang og blive indlemmet "rigtigt" som Fremad spiller, siger Markus Bay selv via Fremad Amagers Facebookside.

- Derudover ved jeg hvor meget og hvor længe fansene har fulgt den her klub. Jeg glæder mig til at være en del af den fremtid sammen med dem og resten af truppen. Kampstøvlerne er selvfølgelig pudset og klar til kamp søndag, siger han.

Fremad Amager sluttede i sidste sæson som nummer ni i NordicBet Ligaen, og klubben har skiftet træner denne sommer, hvor John "Faxe" Jensen har forladt klubben, og Jan Michelsen er tiltrådt.