Pavard scorer prisen for bedste mål ved VM
Foto: Getty Images
VM

Pavard scorer prisen for bedste mål ved VM

Franske Pavards drømmemål mod Argentina er blevet valgt som VM-slutrundens bedste kasse.

Verdensmesterskabet i Rusland denne sommer blev en slutrunde med en række scoringer af enorm høj klasse, og nu har FIFA fundet frem til, hvilket mål, der var det allerbedste. Her kan franskmændene, der vandt turneringen se frem til mere ros.

Det blev nemlig den franske back Benjamin Pavard, der løb med prisen for VM's bedste mål, som blev scoret mod Argentina i ottendedelsfinalen, der endte med en fransk sejr på 4-3. 

Ved scoringen fremviste Pavard yderst lækker teknik, da han hamrede bolden op i fjerneste målhjørne, som altså har vist sig at være den scoring, som de fleste af over tre millioner stemmer endte.

For Pavard selv var det en scoring, hvor han ikke havde de store tanker, inden han satte højrefoden på bolden.

- Jeg tænkte ikke så meget over det. Jeg prøvede bare at komme på bolden og holde den nede. Bolden hoppede op, da den kom til mig, og jeg prøvede bare at ramme bolden i den retning, som den kom fra, som angriberne altid fortæller mig, lød det fra Pavard efter kampen.

Andenpladsen i afstemningen gik til Juan Quinteros smarte frispark for Colombia mod Japan, mens Luka Modric' langskudsmål mod Argentina blev nummer tre.