• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Victor Risager

Barca-reserve håber på større rolle

Barca-reserve håber på større rolle
Foto: Getty Images

Denis Suarez håber, at han kan få sit endelige gennembrud i FC Barcelona i den kommende sæson, hvor han håber på at spille en større rolle.

Af Victor Risager

Denis Suarez har ikke haft let ved at komme på holdet i FC Barcelona, siden han kom til klubben fra Villarreal i 2016. I løbet af de to sæsoner er det således kun blevet til 19 startplader for den spanske storklub.

Men midtbanespilleren har ikke opgivet håbet om at slå igennem i Barcelona. Han ved dog, at han skal forbedre sig, men han håber, at den kommende sæson kan blive der, hvor han får sit endelige gennembrud i klubben.

Det fortæller han ifølge Marca.

- Det forventes, at jeg tager et skridt op. Jeg ved, at jeg skal tage det, og jeg tror, jeg kan gøre det. Jeg er spændt på den kommende sæson. Jeg er ivrig efter, at det skal være mit år, og at jeg kan blive mere involveret end i de seneste sæsoner, fortæller Suarez og tilføjer:

- Jeg har talt med (cheftræner Ernesto Valverde) ligesom de andre spillere har. Min hensigt er at blive her, og hans hensigt er, at jeg bliver. Jeg vil forsøge at overbevise ham fra starten af og vise, hvad jeg kan.

FC Barcelona har denne sommer sagt farvel til midtbaneprofiler som Andres Iniesta og Paulinho, og det kan betyde, at der kan falde flere chancer af til 24-årige Suarez. 

Suarez spillede ungdomsfodbold i Celta Vigo og Manchester City, inden turen gik til FC Barcelonas B-hold. Efter to år på B-holdet i Barcelona spillede han en sæson hos henholdsvis Sevilla og Villarreal, inden FC Barcelona købte ham tilbage i 2016.

Superliga

Mere Superliga

Fokus