Uffe Bech indgår ikke i fremtidsplanerne i Hannover 96
Foto: Getty Images
Bundesliga

Uffe Bech indgår ikke i fremtidsplanerne i Hannover 96

Uffe Bech er ikke rejst med holdkammeraterne i Hannover 96 på træningslejr. Klubben har informeret ham om, at han ikke indgår i fremtidsplanerne.

Hannover 96-truppen drager mandag på en uge lang træningslejr i østrigske Velden am Wörthersee, hvor holdet skal forberede sig til den kommende sæson i Bundesligaen. Uffe Bech er dog ikke blevet bedt om at pakke nogen kuffert - danskeren indgår således ikke i klubbens fremtidsplaner, og derfor skal han ikke med på træningslejr.

Samme besked har Uffe Bechs holdkammerat Bubacar Gueye fået, og de skal begge træne med Hannover 96's U23-mandskab, mens førsteholdstruppen er på træningslejr.

- Vi har informeret dem om, at det mest fornuftige vil være, at de leder efter en ny klub. Det er vores sportslige vurdering. De forsøger at finde en løsning. Der er ikke nogen aftale på plads, men vi må se, hvad der sker. Der er aktuelt nogle diskussioner i gang, siger Horst Heldt, der er sportsdirektør i Hannover 96, til Bild.

Uffe Bech var i foråret udlejet til Greuther Fürth i 2. Bundesligaen, men fik en stor del af opholdet ødelagt af skader, hvorfor han kun nåede to kampe for klubben.

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller har et år tilbage af sin kontrakt med Hannover 96, som han skiftede til i sommeren 2015. I løbet af de tre år har Uffe Bech spillet 19 kampe og scoret to mål for Bundesliga-klubben.