• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Horsens køber midtbanespiller: Klubbens dyreste nogensinde

AC Horsens har været aktive på transfermarkedet og forstærket midtbanen med norske Sivert Heltne Nilsen.

Af Morten Jørgensen

Gennem et stykke tid har der været snakket meget om AC Horsens’ interesse i Sivert Heltne Nilsen, og nu er handlen mellem AC Horsens og Brann blevet en realitet.
Superliga-klubben oplyser på sin hjemmeside, at den 26-årige Sivert Heltne Nilsen bliver den dyreste spiller, som klubben nogensinde har købt.

Den defensive midtbanespiller har været en stor profil for topholdet i den bedste norske række, Brann, og der er stor glæde at spore hos Bo Henriksen, der kan se frem til at få tilføjet yderligere konkurrence på midtbanen.

- For os er det en gave at byde velkommen til en spiller, som var med til at vinde sølv i Norge sidste år og er en profil for Brann Bergen, der fører Eliteserien i denne sæson. Han er en leder, der på alle parametre går forrest og kan binde et hold sammen, og det er en perfekt signing for os, for vi har mange unge talenter, der har brug for at blive guidet. Han bliver en foregangsmand for vores kultur, og det er også en af grundene til, vi har lavet en femårig aftale med ham. Han skal tage det næste skridt sammen med os, og det er jo fedt, at vi kan tiltrække en profil fra det hold i Norge, der lige nu er bedst. Det er vi stolte af, og vi glæder os til at se ham i kamp, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Nordmanden selv ser også frem til at prøve kræfter med Superligaen, og han har indtil videre hørt mange gode ting om AC Horsens.

- Jeg er vanvittig glad for at skifte til AC Horsens, hvor jeg virkelig har følt mig ønsket, og jeg glæder mig til at prøve kræfter med klubben og Superligaen. Jeg skifter til en klub med et fantastisk stadion, gode folk omkring holdet og en lidenskabelig træner med et engagement, der smitter. Det er min ambition at bidrage så meget som muligt og hjælpe med at få klubben højere op i tabellen, lyder det fra Sivert Heltne Nilsen.

Sivert Heltne Nilsen har skrevet under på en kontrakt med AC Horsens, som er gældende frem til 2023, og han kommer til at iføre sig trøje nummer seks.

Han har tidligere spillet i Vålerenga, IL Hödd og Volda.

Superliga

Flemming P: Alle får en ny chance

Selvom man tidligere har været en perifer spiller i FCN-truppen, byder sæsonstarten på en ny chance til alle spillere...

Mere Superliga

Fokus