• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga tipsbladet.dk

Månedens Hold i Superligaen - juli

Juli er forbi, og det er blevet tid til sæsonens første udgave af Månedens Hold i Superligaen.

Af tipsbladet.dk

Juli bød på dansk højsommer, og det blev samtidig måneden, hvor Superligaen blev sparket i gang igen efter massiv fokus på VM i Rusland. Allerede nu tegner Superligaen til at blive jævnbyrdig, og Hobro IK er det eneste hold, der ikke har fået point efter de første tre kampe. Brøndby topper ligaen foran FC København, Vendsyssel og AaB.

Som altid er der også nogle enkeltmandspræstationer, der har skilt sig ud, og vi har her samlet nogle af de bedste.

Her er Månedens Hold i Superligaen - sat op i en 4-4-2-opstilling.

Målmand: Marvin Schwäbe, Brøndby IF
Den tyske målmand har ikke udmærket sig med den ene klasseredning efter den anden, men han har været utrolig stabil i de blå-gules mål, og Schwäbe ser især stærk ud i spillet med fødderne og i forhold til at komme ud af sit mål og agere sweeper. Det ligner, at Brøndby har fået fingrene i en meget habil afløser for Frederik Rønnow. 

Højre back: Johan Larsson, Brøndby IF
Johan Larsson spiller nærmest ikke nogen dårlige kampe for Brøndby, og da han har hævet sit bundniveau betydeligt gennem de seneste to sæsoner, er det en meget dygtig højre back, vicemestrene kan mønstre. Larsson kom på måltavlen mod Hobro og er startet sæsonen stærkt.

Central forsvarer: Erik Marxen, Randers FC
Det bliver ikke nogen nem opgave for Kasper Enghardt at tage sin plads tilbage i Randers FC, når han atter er skadesfri. Erik Marxen er startet sæsonen på meget fornem vis i kronjydernes centrale forsvar, og spørgsmålet er, om den mangeårige venstre back har fået en ny favoritposition. 

Central forsvarer: Benjamin Hansen, FC Nordsjælland
FC Nordsjælland har lukket lidt for mange mål ind de seneste par år, men i sæsonens første tre kampe har Farum-klubben blot indkasseret to, og det skyldes blandt andet en god sæsonstart af Benjamin Hansen. Den tidligere Fredericia-spiller føler sig godt tilpas i FCN's tremandsforsvar, og lige nu er han altså inde i varmen hos Kasper Hjulmand. 

Venstre back: Viljormur Davidsen, Vejle Boldklub
Færingen lavede en flot assist på Brøndby Stadion og har været stabilt spillende på Vejles venstre back. Efter en lang årrække i de danske divisioner var det bestemt ikke givet, at Viljormur Davidsen ville klare springet til Superligaen uden problemer, men det har været tilfældet. 

Højre midtbane: Robert Skov, FC København
Robert Skov svinger stadig lidt for meget i niveau, men hvad han er i stand til, når han er på sit bedste, fik man syn for mod Hobro, hvor han scorede to fremragende mål i løvernes 3-0-sejr. Den tidligere Silkeborg-spiller assisterede også Dame N'Doye i hattrickfesten mod AaB. Skov har fået spilletid i alle FC Københavns kampe i denne sæson og nyder stor tillid fra Ståle Solbakken.

Central midtbane: Moses Opondo, Vendsyssel FF 
Det tidligere AaB-talent er altid garant for hårdt arbejde, men det har tidligere knebet med at bidragene i forhold til mål og assists. Det har ikke været et problem fra sæsonstarten. Moses Opondo så især stærk ud i Vendsyssels premieresejr over OB, hvor han både scorede og assisterede, men også mod Esbjerg havde han næstsidste fod på en scoring. Bliver en vigtig mand for Vendsyssel i denne sæson.

Central midtbane: Arbnor Mucolli, Vejle Boldklub
Der er som altid mange spændende spillere i Superligaen, men igen er i tvivl om, at én af de mest interessante er Arbnor Mucolli. Rygterne om den 18-årige midtbanespillers kvaliteter har floreret i lang tid, og han så bestemt spændende ud i 1. divison, men Superligaen er bare noget andet. Det spring har dog ikke været det mindste problem for Mucolli, der med sin teknik og sit overblik har gjort livet surt for mange modstandere i juli. 

Venstre midtbane: Viktor Fischer, FC København
En Viktor Fischer på sit højeste er indiskutabelt for god til at spille i Superligaen, og især mod AaB viste landsholdsspilleren, hvor vigtig han er. To mål og to assists er det blevet til for Fischer i de første tre spillerunder, og hvis han kan fortsætte de takter, bliver han umulig at have med at gøre for de fleste Superliga-klubber. 

Angriber: Allan Sousa, Vejle Boldklub
Tre mål i tre kampe har Allan Sousa valgt at stemple ind i Superligaen med, og det har hjulpet Vejle til en foreløbig status som ubesejret, mens det på det personlige plan har været kraftigt medvirkende til, at brasilianeren for nyligt har underskrevet en ny kontrakt med oprykkerne. Allan Sousa er en spektakulær karakter, og man ved bare, at når en spiller er kølig nok til at lave en "Panenka" på et straffespark i Vejles første Superliga-kamp i ni år, så er der ikke meget, der kan slå ham ud.   

Angriber: Andreas Skov Olsen, FC Nordsjælland 
Den 18-årige angriber så stærk ud for FC Nordsjælland i pre-season, og han har taget de lovende takter med sig ind i de betydende kampe. Andreas Skov Olsen har allerede scoret to mål, og han kommer til at lave mange flere i denne sæson. FCN-kometen får pladsen på Månedens Hold lige foran Mathias Jørgensen fra OB. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus