• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Agent: Lüftner vil tilbage på holdkortet i FC København

Michael Lüftner er fokuseret på at komme tilbage i varmen, fastslår hans agent. Ståle Solbakken vil ikke sige så meget, mens et belgisk medie melder, at tjekken er blevet tilbudt til Gent.

Af Ole Hoffskov

Michael Lüftner ser ud til at være røget ud i kulden i FC København, der er stærkt besat i det centrale forsvar med Andreas Bjelland, Sotirios Papagiannopoulos, Denis Vavro og altså Lüftner. Tjekken har trukket sorteper de seneste par kampe og været helt udenfor truppen, og i sidste uge kunne Nordicbet fortælle, at FCK forsøger at afskibe midtstopperen.

Over for tjekkiske medier har Michael Lüftners agent, Martin Hrdlička, fastslået, at blandt andre Dynamo Kiev viser interesse for den 24-årige forsvarsspiller, men over for tipsbladet.dk er han ikke særlig meddelsom.

Læs også: Transferstatus fra Solbakken: Keita kan blive udlejet

Agenten ønsker ikke at indgå i spekulationer om Lüftners fremtid.

- Lige nu er der ikke så meget på tegnebrættet. Michael fokuserer fuldt ud på FC København, og han vil gøre alt for at vende tilbage i startopstillingen, siger Martin Hrdlička til tipsbladet.dk.

Læs også: Bashkim Kadrii overvejer situationen: Måske sker der et eller andet

Manden, der kan placere Michael Lüftner i løvernes startopstilling, er Ståle Solbakken, og på det seneste har FCK-manageren mere end signaleret, at tjekken aktuelt er fjerdevalg i midterforsvaret. FC København betalte i omegnen af 11 millioner kroner for Michael Lüftner for et år siden, og det siger sig selv, at løverne ikke sigtede efter, at de penge skulle bruges på en spiller til tribunen.

FCK-bossen holder dog foreløbig kortene tæt til kroppen.

- Status med Michael er den samme som før sæsonen bortset fra, at han har fået meget mindre spilletid end i fjor. 

Har I lige nu for mange store navne i midterforsvaret?

- Nej, ikke hvis vi skal spille europæisk gruppespil. Så er det altid fornuftigt at have fire stoppere, lyder det fra Ståle Solbakken, der har Lüftner med i truppen til aftenens kamp mod Stjarnan. 

Det belgiske medie Het Laatste Nieuws skrev i lørdags, at Michael Lüftner er blevet tilbudt til Gent, men belgierne skal ikke have nogen interesse i at gå i forhandlinger med FC København. 

Michael Lüftner har kontrakt med FC København frem til sommeren 2022. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus