• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
1. division Anders Dehn

Fik kontrakt ophævet med Lyngby: Måske kan jeg blive vandbærer i Barcelona

Mohammed Saeid nåede kun syv måneder som Lyngby-spiller, inden han tidligere i dag fik sin kontrakt ophævet. Hvis ikke han skal være vandbærer i Barcelona, er der bud fra Sverige, fortæller hans agent.

Af Anders Dehn

På dansk har vi begrebet en Tycho Brahes Dag, som er særlig uheldig, men måske skulle Mohammeds Saeids ophold i Danmark omskrives til et Tycho Brahes Halvår. For ikke meget gik midtbanespillerens vej, siden han kom til Lyngby Boldklub i januar.

Kort efter hans ankomst stod det klart, at klubben ikke kunne betale hans og de andre spilleres løn. Lyngby var få dage fra at gå konkurs og mistede fem spillere, inden en gruppe investorer reddede de kongeblå.

Læs også: Lyngby ophæver kontrakten med januarsigning

Men skaden var sket, og Lyngby kom aldrig ovenpå igen. I stedet endte sæsonen med en nedrykning efter et forår, hvor Mohammed Saeid blot spillede 169 Superliga-minutter. 

- De syv måneder var svære, måske de sværeste i min karriere. Jeg vil ikke lyve. Fra at klubben næsten gik konkurs til nedrykningen; der var så mange ting, der kunne gå galt og gik galt, opsummerer han tiden over for tipsbladet.dk.

- Jeg kom direkte fra ferie, fordi MLS sluttede i oktober, da vi ikke kom i playoffs, så jeg havde en ret lang pause. Det var ikke sådan, at jeg ikke var i form, men jeg var ikke i kampform som alle andre, fordi deres pause var langt kortere. Da jeg kom, var det svært for mig. Så gik klubben næsten konkurs, det var kaos.

Efter et halvt år med individuel og kollektiv nedtur blev Mohammed Saeid og Lyngby Boldklub enige om at stoppe samarbejdet to år, før kontrakten løb ud. Han har tidligere optrådt i Allsvenskan og MLS, men hvor vil han gerne fortsætte karrieren?

- Barcelona har ringet til min agent, så måske kan jeg blive vandbærer der, siger Saeid med et grin.

- Nej, det ved jeg ikke. Vi kigger selvfølgelig. Der var meget interesse, før jeg kom til Lyngby, men fodbold handler om, hvad man gjorde i dag, og ikke, hvad man gjorde i går. Jeg har ikke gjort meget på det sidste, for jeg har ikke spillet meget det seneste halve år. Når jeg endelig spillede, spillede jeg ikke godt. Jeg er nødt til at finde mig selv igen, finde min selvtillid, finde spilletid. Jeg skal føle kærligheden igen. Jeg følte kærligheden fra fansene, men der skal mere til.

- Det handler om at finde det rette match for mig, men jeg ved ikke, hvor det er. Men jeg stoler på Gud, og forhåbentlig dukker der noget op. Jeg er sikker på, at min agent tager sig af de ting.

Så hvad siger agenten?

- Der er konkret interesse fra Sverige, og der vil altid være interesse for "Mo" i MLS. Så vi bruger et par dage på at gennemgå mulighederne, inden vi træffer et valg, siger Michael Kallbäck til tipsbladet.dk.

27-årige Saeid spillede tre år i Örebro, inden han brugte tre sæsoner i MLS.

Superliga

Optakt: AaB - Hobro IK

Hobro IK skal vinde i Aalborg for ikke at skulle spille for livet mod Vejle Boldklub.

Mere Superliga

Fokus