• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Viktor Fischer: Der har været fremgang at spore

Den danske angriber fra FC København mener, det går fremad for FC København, der torsdag aften ventes stille og roligt at komme forbi islandske Stjarnan.

Af Kenneth Jensen

Superligaen startede med noget af en nedtur for FC København, der tabte med 1-2 hjemme til AC Horsens, men siden det skuffende nederlag har guldkandidaterne bare bygget på.

FC København vandt senest med 4-0, hvor holdet også fik Dame N'Doye i gang. Den senegalesiske angriber scorede tre gange mod AaB, og det var en sejr, som FCK havde brug for.

Holdet virker igen til at have fundet sine fødder, og angriber Viktor Fischer er også meget tilfreds med udviklingen de sidste par uger.

- Jeg synes jo, det går stille og roligt fremad, og hver kamp har takter, som er bedre og bedre. Det forholder vi os til og forsøger at bygge videre på hver gang. Og det har vi gjort godt i og med, at der stort set i hver eneste kamp, vi har spillet, har været fremgang at spore, siger den danske landsholdsspiller til BT.

Det er ikke sikkert, Viktor Fischer selv er med, når FC København torsdag aften hjemme i Telia Parken skal forsvare en føring på 2-0 mod islandske Stjarnan. Manager Ståle Solbakken har i hvert fald varslet ændringer i startopstillingen.

Viktor Fischer scorede FC Københavns fjerde mål mod AaB i weekenden, og i torsdags scorede han det sidste mål i sejren over Stjarnan.

Superliga

Mere Superliga

Fokus