Video : Tipsbladet
Bundesliga

Uffe Bech matchvinder for reserverne: Han gør det upåklageligt

Uffe Bech blev onsdag matchvinder for Hannover 96's U23-mandskab, og danskeren får ros, selv om han sandsynligvis er på vej væk.

Der har helt sikkert været sjovere perioder i Uffe Bechs fodboldliv end disse uger.

Mens Hannover 96's førsteholdstrup er på træningslejr i Østrig, er danskeren sammen med holdkammeraten Babacar Gueye blevet bedt om at blive hjemme i Tyskland. Bundesliga-klubbens sportsdirektør, Horst Heldt, har fastslået, at det vil være bedst for alle parter, hvis Gueye og Bech finder nye arbejdsgivere i løbet af transfervinduet.

Alt imens Uffe Bech arbejder på at få afklaret fremtiden, træner han med Hannover 96's U23-mandskab, og onsdag aften var han i aktion for holdet mod Lüneburger SK. Her endte Uffe Bech med at blive matchvinder for Hannover, der vandt 2-1. Danskeren scorede det afgørende mål efter 77 minutter - endda på hovedstød.

Selv om Uffe Bech havde håbet på mere end at spille med Hannover 96's reserver på nuværende tidspunkt, går danskeren til den på træningsbanen, og det fortjener respekt, fastslår Christoph Dabrowski, der er træner for Hannovers U23.

- Uffe er en upåklagelig professionel, der har taget mange skridt, lyder roserne fra Dabrowski ifølge sportbuzzer.de.

Uffe Bech var i foråret udlejet til Greuther Fürth, men var skadet det meste af tiden.