Trods fin prøvetræning: Silkeborg takker nej til Agon Mucolli
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Trods fin prøvetræning: Silkeborg takker nej til Agon Mucolli

Midtbanespiller Agon Mucolli leder efter en ny arbejdsgiver, men det bliver i første omgang ikke i Silkeborg, hvor han ellers har prøvetrænet.

Mens Arbnor Mucolli har spillet fantastisk for Vejle i sæsonens første tre kampe i Superligaen og lige har forlænget sin aftale med klubben, leder storebroren fortsat efter en ny arbejdsgiver.

Agon Mucolli var færdig i Vejle denne sommer og fik ikke forlænget aftalen, men han har stadig ikke fundet ud af, hvor fremtiden skal være.

Den talentfulde midtbanespiller har været til prøvetræning i Silkeborg IF, men selv om han ifølge Silkeborg-manager har gjort det godt i sin træning med SIF-holdet, må han lede videre efter en aftale.

- Det bliver i første omgang ikke til en kontrakt med Agon. Vi holder stadig øje med hinanden, og jeg er glad for det, som jeg har set, og derfor har jeg også sagt tak for, at han har vist sig frem. Jeg synes, han har været god, men på nuværende tidspunkt er jeg i tvivl om, hvorvidt han kan forstærke os i forhold til de spillere, som vi allerede har, siger Peter Sørensen til Midtjyllands Avis.

Peter Sørensen udelukker dog ikke, at han kan blive aktuel senere i løbet af sommeren.

Silkeborg IF åbnede sæsonen i NordicBet Ligaen med 0-0 hjemme mod Thisted, og klubbens næste opgave er en udekamp mod Lyngby på søndag.

Agon Mucolli kom i 2012 som U14-spiller til Vejle fra Fredericia. Han er 19 år.