• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Bayern-boss om Ronaldo: Vi bruger ikke 750 millioner på en 33-årig

Bayern-boss om Ronaldo: Vi bruger ikke 750 millioner på en 33-årig
Foto: Getty Images

Bayern Münchens formand Karl-Heinz Rummenigge slår fast, at klubben aldrig var gået med til den aftale, som Juventus har lavet. Han forstår dem dog godt.

Af Oliver Okstrøm

Der er stadig en lille måned tilbage af denne sommers transfervindue, men den mest opsigtsvækkende handel ser meget ud til at være Cristiano Ronaldos skifte fra Real Madrid til Juventus.

I Bayern München peger den tidligere landsholdsspiller og nuværende formand i Bayern, Karl-Heinz Rummenigge på, at den portugisiske verdensstjerne ikke var interessant for dem. Det siger han i et interview med det bayerske medie TZ.

- Ronaldos skifte har fået mest opmærksomhed, og det forstår jeg godt. Han er en spiller, der har vundet alt med Real Madrid de seneste år, og de sidste fem år har han været verdens bedste. Handlen har handlet meget om marketing-spørgsmål, men Bayern investerer ikke så mange penge i en spiller, der er 33 år gammel, siger Rummenigge.

Desuden peger tyskeren på, at han er overrasket over, at Juventus-præsident Andrea Agnelli har valgt at gå med til den aftale.

- Juventus har modtaget meget ros for transferen. I Italien og for Juventus' vedkommende giver det mening, da italiensk fodbold er gået tilbage de seneste år, og med sådan et stort skifte kan italienerne igen håbe på at tiltrække opmærksomhed, lyder det fra Bayern-bossen.

Prisen for Ronaldo er blevet vurderet til at koste mellem 750 millioner kroner og 850 millioner kroner.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.