• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Reservespækket PSG-mandskab sikrede Super Cup-triumf

Reservespækket PSG-mandskab sikrede Super Cup-triumf
Foto: Getty Images

Efter en 2-0-sejr over AS Monaco kunne Paris Saint-Germain løfte det franske Super Cup-trofæ for sjette gang i træk.

Af Victor Risager

Paris Saint-Germain vandt både det franske mesterskab, Ligue 1, og den franske pokalturnering, Coupe de France, i den forgangne sæson. Derfor måtte den franske Super Cup stå mellem Paris Saint-Germain og sølvvinderne fra Ligue 1, AS Monaco.

Det opgør blev spillet lørdag formiddag i Shenzhen i Kina, og her var det mestrene der sikrede sig endnu et trofæ med en 2-0-sejr. Det var samtidig Thomas Tuchels første trofæ som cheftræner for Paris Saint-Germain.

Den tyske træner havde ellers fundet plads til adskillige reserver i sin opstilling, hvor Timothy Weah, Kevin Rimane og Stanley N’Soki startede sammen med profiler som Gianluigi Buffon, Thiago Silva og Angel Di Maria. Også ASMonaco havde flere unge reserver i startopstillingen.

De forsvarende Ligue 1-mestre bragte sig foran efter knap 33 minutter, hvor Di Maria sendte bolden forbi Diego Benaglio i AS Monaco-målet med et direkte frispark.

Og der skulle ikke gå længe, inden Tuchels tropper kunne fejre endnu en scoring. Denne gang var det Christopher Nkunku, der let kunne prikke N’Sokis indlæg ind til 2-0.

Midtvejs i anden halvleg scorede den unge angriber Timothy Weah til 3-0 efter fint forarbejde af N’Soki, og i overtiden afgjorde Angel Di Maria det endeligt, da han scorede til 4-0. Det blev også kampens endelige resultat, og dermed sikrede Paris Saint-Germain sig det franske Super Cup-trofæ for sjette gang i træk.

Superliga

Flemming P: Alle får en ny chance

Selvom man tidligere har været en perifer spiller i FCN-truppen, byder sæsonstarten på en ny chance til alle spillere...

Mere Superliga

Fokus