Video : Tipsbladet
Superliga

Horsens-profil: Vi har ikke knækket koden endnu

I sidste sæson spillede AC Horsens med to angribere, men i denne har holdet tit "kun" brugt én. Det skal spillerne lige arbejde noget mere med, mener Mikkel Qvist.

AC Horsens' sæsonstart har vel hverken været helt oppe i skyerne eller helt nede i skidtet. Fem point for fire kampe efter blandt andet en sejr over FC København og et nederlag til SønderjyskE rækker til en foreløbig niendeplads. Det er tre placeringer under, hvor holdet sluttede sidste sæson.

Horsens har haft svært ved at finde en ny angriber, og i de fire hidtidige kampe har manager Bo Henriksen prøvet sig frem med flere forskellige på toppen - blandt andet folk, der ikke er vant til at spille der.

I gårsdagens opgør mod Hobro IK lå Mathias Kristensen så alene helt fremme, og selv om det kastede to mål og et 2-2-resultat af sig, er holdet endnu ikke helt indstillet til "kun" at spille med én frontangriber.

- I sidste sæson spillede vi altid med to angribere. Vi har ikke helt knækket koden med kun en mand helt fremme. Vi skal arbejde mere med de indbyrdes relationer, siger Mikkel Qvist ifølge Horsens Folkeblad.

AC Horsens mistede denne sommer førsteangriberen fra sidste sæson, Kjartan Finnbogason. Klubben havde ellers hentet Martin Pusic, men han fik sin kontrakt ophævet efter blot fire dage i gult.

Bo Henriksen har da heller ikke lagt skjul på, at hans førsteprioritet på transfermarkedet er at hente en ny angriber.