Frederik Gytkjær kan være ude i op til seks uger med brud i foden
Foto: Getty Images
Skandinavien

Frederik Gytkjær kan være ude i op til seks uger med brud i foden

Frederik Gytkjær har fået et brud i foden og må nu se til fra sidelinjen i de kommende seks uger, mens Haugesund er i aktion.

Det har været en udmærket sæson for Frederik Gytkjær indtil videre i Eliteserien, hvor han sammen med Haugesund er placeret på tredjepladsen efter 17 runder. Den danske angriber kommer dog ikke i kamp lige med det samme.

Haugesund spillede den 29. juli en træningskamp mod Brann, og her pådrog Frederik Gytkjær sig en skade, da han blev sparket på fodboldstøvlen af en modstander. Efterfølgende har han været på træningsbanen, men en scanning har nu vist, at der er et brud i foden, og at angriberen skal holde pause.

- Jeg har trænet i denne uge, men i går måtte jeg scannes, og det var et brud. Så nu kan der gå op til seks uger, før jeg er tilbage. Selvfølgelig er det et lidt irriterende tidspunkt, men der er ikke så meget at gøre ved det, fortæller han til Eurosport.no.

Nu håber den tidligere Lyngby-angriber, at han kan være med til at hjælpe sin klub i slutningen af sæsonen.

- Jeg håber selvfølgelig at bidrage i slutningen af sæsonen. Jeg satser på at gøre en forskel, når jeg er tilbage, siger den 25-årige angriber.

Frederik Gytkjær har lavet fem mål og tre assists i Eliteserien denne sæson.