• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Viborg FF henter islandsk målmand

Viborg FF henter islandsk målmand
Foto: Viborg FF

Viborg FF har skrevet kontrakt med målmanden Ingvar Jonsson, der var med Island ved EM 2016.

Af Ole Hoffskov

Viborg FF har denne sommer været på jagt efter en ny målmand, og nu har klubben fundet den rette mand. NordicBet-Liga klubben har således skrevet kontrakt med islandske Ingvar Jonsson, der kommer til klubben fra Sandefjord i Norge.

Den 28-årige islænding står blandt andet noteret for syv A-landskampe, og han var med ved EM i 2016 - her agerede han backup for Hannes Halldorsson.

- Det er ingen hemmelighed, at vi har søgt efter forstærkning på målmandspositionen, og vi er glade for, at vi har fundet den rette i Ingvar Jónsson. Han har været her i et par dage, hvor vi har fået bekræftet det gode indtryk, vi har af ham. Han er en stærk og solid sidste skanse, der skaber ro omkring sig, og så er han professionel hele vejen igennem. Han kommer med en stærk mentalitet, og vi er sikre på, at han kan hjælpe os fremover, siger sportschef Jesper Larsen til klubbens hjemmeside.

Målmanden glæder sig til at tørne ud for Viborg FF.

- Det er en rigtig spændende mulighed for mig, og jeg er rigtig glad for at være her. Viborg er en klub med en stor historie, og jeg ser frem til at blive en del af fremtiden her. Jeg har prøvet en del i min karriere, og har også været med til at rykke op før, og jeg vil gøre alt for at hjælpe Viborg tilbage til Superligaen, siger Ingvar Jonsson.

Målmanden har underskrevet en kontrakt frem til udgangen af 2019. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.