• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Rabiot nægter at forlænge med PSG: Risikerer sæson uden kampe

Rabiot nægter at forlænge med PSG: Risikerer sæson uden kampe
Foto: Getty Images

Der er lagt op til en kontroversiel sag, hvis Rabiot ikke skriver under på en ny kontrakt med PSG.

Af Oliver Okstrøm

I Paris Saint Germain kan der muligvis opstå en konflikt mellem klubben og midtbanespilleren Adrien Rabiot. Den franske spiller har kontraktudløb i sommeren 2019, og han har ikke planer om at forlænge med klubben.

Det skriver den franske sportsavis L'Equipe.

Her bliver der peget på, at Rabiot skulle være meget eftertragtet i Barcelona, som han også selv gerne vil skifte til. Derfor har han ingen planer om at forlænge sin aftale med de franske mestre, hvorefter han kan skifte gratis til sommer.

Det er angiveligt noget, som man ikke finder sig i hos PSG-ledelsen, og sportsdirektøren Antero Henrique er kendt som en person, der ikke er bange for at bruge nogle meget specielle metoder.

I denne forbindelse skulle det være, at Rabiot ikke kommer til at spille hele den nye sæson, hvor man altså vil presse midtbanespilleren til at skrive under på en ny aftale.

Rabiot er en spiller, som tidligere har været indblandet i noget rod. Forud for VM nægtede han eksempelvis at stå på Frankrigs reserveliste før slutrunden, da han ikke var blevet udtaget blandt de 23, der skulle med.

Superliga

Mere Superliga

Fokus