• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Ole Hoffskov

Avis: Udinese klar med lejeaftale til Andreas Cornelius

Foto: Getty Images

Udinese skal have anmodet om at leje Andreas Cornelius i Atalanta.

Af Ole Hoffskov

På fredag lukker transfervinduet i Italien, og det betyder, at klubberne i denne uge skal have truppen på plads til den kommende sæson. Flere steder i støvlelandet er der med andre ord travlhed de kommende døgn. 

Det gælder blandt andre Udinese, der gerne vil have en angriber inden lukketid, og klubben har i den forbindelse rettet blikket mod Andreas Cornelius.

Allerede i sidste uge kom det frem, at Udinese viser interesse for den danske angriber, og nu skriver Corriere di Bergamo, at Udinese har anmodet om at leje den danske landsholdsspiller. Umiddelbart vil en lejeaftale give god mening for Andreas Cornelius, der synes langt væk fra spilletid i Atalanta.

Ud af det blå tittede teenageren Musa Barrow frem i sidste sæson, og ham satser Atalanta stort på. Klubben har desuden sikret sig angriberen Duvan Zapata denne sommer, og det kan være et vink med en vognstang til Cornelius om at finde en ny arbejdsgiver, hvis han vil spille fast.

Løsningen findes måske i Udinese. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.