Video : Tipsbladet
1. division

Tauber fortsætter i Nykøbing efter dramatisk Lyngby-exit

Den tidligere Lyngby-anfører Mathias Tauber skal fremover spille for Nykøbing FC, efter han tidligere på sommeren tog afsked med Lyngby Boldklub på dramatisk vis.

Når spillere forlader en klub efter otte sæsoner og seks år som anfører, plejer det at ske med lovord frem og tilbage. Dem var der dog ikke mange af, da Mathias Tauber sagde farvel til Lyngby Boldklub i slutningen af juli måned.

I stedet var Tauber skuffet over sin afsked med De Kongeblå, og han lagde ikke skjul på, at han ikke brød sig om den behandling, som cheftræner Mark Strudal havde givet ham. Nu kan han imidlertid se frem til et nyt kapitel i karrieren.

Den 33-årige midtstopper har skrevet kontrakt med 1. divisionsklubben Nykøbing FC. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

- Jeg glæder mig meget over, at Mathias har valgt at fortsætte sin karriere i NFC. Mathias er en leder og kommer med stor kvalitet samt erfaring fra både Superligaen og 1. division. En erfaring, som vores mange unge spillere kan nyde rigtigt godt af, siger sportsdirektør Claus Jensen.

- Mathias følger vores filosofi om vigtigheden af at have erfarne spillere i en trup, hvor der hele tiden kommer nye, dygtige, unge spillere ind omkring vores divisionshold. Han rummer store kvaliteter både som spiller samt person, og så er han frem for alt motiveret efter at give sin erfaring videre til truppens yngre spillere. Vi ser meget frem til, at Mathias kan være med til at styrke vores stærke miljø og træningskultur yderligere.

Det fremgår ikke af pressemeddelelsen, hvor lang en kontrakt Tauber har fået, men han kommer til at bære nummer 6 for sit nye hold, der i øvrigt ligger på tredjepladsen efter tre runder af indeværende sæson.