Avis: Dortmund-dansker bad om at blive solgt - nu er han inde i varmen
Foto: Getty Images
Bundesliga

Avis: Dortmund-dansker bad om at blive solgt - nu er han inde i varmen

Jacob Bruun Larsen bad ifølge Bild om at få lov til at forlade Borussia Dortmund i juni måned, men nu er hans situation vendt på en tallerken, han har imponeret i opstarten og er i spil til startopstillingen, når sæsonen begynder.

Der kan ske meget i fodboldverdenen på sådan en sommer. Bare spørg Jacob Bruun Larsen.

Da sidste sæson sluttede, vendte danskeren tilbage til Borussia Dortmund efter et lejeophold i Stuttgart, der kastede forsvindende lidt spilletid af sig, og ifølge Bild troede han ikke på sin chance i gult og sort. Avisen skriver endda, at han og agenten Klaus Berge på et møde med klubledelsen bad om at få lov til at forlade klubben.

Kort efter blev Lucien Favre ansat som cheftræner, og han var indstillet på at give 19-årige Bruun Larsen chancen. Den har han så fået i testkampene - og grebet den. Blandt andet med et hattrick mod FC Zürich.

Senest startede han inde mod Lazio, og ifølge Bild er han i spil til at gøre det samme, når Dortmund åbner sæsonen med en pokalkamp mod Greuther Fürth på mandag. Offensivspilleren roser da også sin nye træner.

- Hr. Favre har givet mig nogle detaljer og informationer om de muligheder, jeg har på banen. Jeg synes, det er godt, for det lærer man meget af. Vi har stor kvalitet i truppen, hvilket man selv bliver bedre af hver dag, siger Jacob Bruun Larsen til avisen.

For godt to uger siden var Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc, også ude med ros til sin danske spiller og slog fast, at han sagtens kunne se ham have en fremtid i klubben.

- Det tror jeg helt sikkert. Man behøver ikke at have kostet mange penge for at have et perspektiv hos os, lød det fra Zorc.