• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Nicolai Dupont

Schöne tilfreds med Ajax-udvikling

Foto: Dean Mouhtaropoulos / Getty Images

En tvivlsom præstation i første Champions League-opgør mod Standard Liège vækkede bekymring hos Ajax' tilhængere. Men tirsdagens 3-0 sejr viste klare forbedringer, mener Lasse Schöne.

Af Nicolai Dupont

Ajax er klar til næste runde af Champions League efter tirsdagens 3-0 sejr over Standard Liège. Belgierne fik ellers et 2-2 resultat i første kamp, hvilket såede tvivl om, hvilken forfatning Ajax-manskabet egentlig er i.

Den sikre hjemmebanesejr er dog et klart tegn på, at det går den rigtige vej i den hollandske klub. Det mener den danske midtbanespiller Lasse Schöne.

Læs også: Ajax spillede sig sikkert videre i CL-kvalen

"Vi havde problemer med deres kantspillere, som ofte kom ind i banen, og det løste vi bedre i returopgøret. Kommunikationen var bedre, og der var mere klarhed på området. Jeg synes også, det var synligt," siger han til klubbens hjemmeside og understreger, at klubben kan nå langt, hvis niveauet holder.

Lasse Schöne var ikke den eneste dansker på banen i 3-0 sejren over Standard Liège. Også den tidligere FC Midtjylland-spiller Rasmus Nissen Kristiansen kom på banen i anden halvleg. 

Superliga

Optakt: AC Horsens - Brøndby IF

AC Horsens har imponeret alt og alle ved at besejre FC København og FC Midtjylland i de seneste to runder. Kan Bo Hen...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.