• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Ole Hoffskov

Avis: Udinese veksler mellem Cornelius og Palermo-angriber

Foto: Getty Images

Udinese arbejder angiveligt med to emner inden transferdeadline i støvlelandet. Andreas Cornelius og en Palermo-angriber.

Af Ole Hoffskov

Serie A-klubben Udinese håber på at lande en ny angriber inden transferdeadline om godt to døgn, og hvis man skal tro La Gazzetta dello Sport, er der to navne på blokken. Det ene er Andreas Cornelius, det andet er Ilija Nestorovski.

Nestorovski tørner til dagligt ud for Serie B-klubben Palermo, og ifølge avisen skal Udinese have afgivet et bud på angriberen fra Makedonien. Udinese håber for at få Ilija Nestorovski og midtbanespilleren Jajalo for en samlet pris på 37,5 millioner kroner, men hvis det ikke falder i god jord på Sicilien, er Andreas Cornelius næste mand på listen.

TIdligere på ugen kom det frem, at Udinese skal være interesseret i at leje den tidligere FC København-angriber, der synes at have lang vej til spilletid i Atalanta. 

Atalanta og FC København kan meget vel tørne sammen i Europa League-playoff, men spørgsmålet er, om danskeren overhovedet er i klubben til den tid. Hvis ikke, misser Andreas Cornelius altså et gensyn med sin barndomsklub. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.