• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Kan Tottenham holde til vanskelig sæsonstart?

Tottenham spiller flot fodbold, får et nyt og moderne stadion, men mangler prikken over i'et i form af et af de store trofæer. Starten af sæsonen bliver kaotisk og afgørende for Christian Eriksen og co.

Tottenham spillede fremragende fodbold i sidste sæson - både i Premier League, Champions League og FA Cup - og manager Pochettino fik og får stor anerkendelse for sit arbejde med holdet.

Men trods Tottenhams fremgang i de seneste sæsoner, mangler klubben noget: Nemlig trofæer og ikke mindst et nationalt mesterskab, som klubben senest vandt helt
tilbage i 1961. Det er længe siden og klubbens fans tørster efter endelig at tage Premier League-trofæet.

Måske er det en slags sidste nat med kliken for "Christian Eriksen og Harry Kane"-generationen, der kan risikere at blive splittet, hvis ikke der snart kommer pokaler, siger Viasat-kommentator Niels-Christian Frederiksen til TIPS-Bladets Premier League-magasin.

- Hvis Tottenham skal have en chance for at beholde stammen, gælder det om snart at vinde nogle trofæer. Ellers fristes spillerne af højere løn og bedre chancer for mesterskabet andre steder, lyder det fra Frederiksen.

Det kan du læse meget mere om i Tipsbladets Premier League-magasin.

Om Premier League-magasinet:
Er Manchester City urørlige?
Kan Liverpool holde en hel sæson?
Hvor mange danskere har egentlig optrådt i Premier League?

Premier League-magasinet giver dig det totale overblik over årets udgave af den store turnering. Der er trupper, forventede startopstillinger, alle transfers og analyser af samtlige hold og deres stjerner – det er ikke kun topholdene, der får opmærksomhed i Premier League-magasinet.

Når det er sagt, runder vi selvfølgelig Liverpool, Manchester United og de andre storhold, der kæmper om titlen – hvis det da overhovedet er muligt at udfordre Josep Guardiolas ekstremt stærke Manchester City-mandskab.

Vi har haft fat i eksperterne for at vurdere, om Liverpools trup og træner kan holde til den ekstremt intense spillestil i en hel sæson, og så fortæller to kendte Manchester United-fans om forholdet til deres favoritklub og den frustration, de som så mange andre føler efter flere måneders gnidninger mellem José Mourinho og snart sagt alle andre i klubben.

Vi gennemgår danskernes historie i ligaen, har været på reportagetur med et Premier League-hold og har alt det guf, man kan forestille sig om den britiske turnering.

Som en bonus får du også store, grundige optakter til La Liga, Bundesligaen og Serie A med individuelle optakter, idealopstillinger og vurderinger af samtlige hold i ligaerne, og fokus på danskerne i de tre store europæiske ligaer.

Få vores 132 sider store VM-magasin hos de følgende forhandlere: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Lidl, Q8, Circle K, Aldi, Shell, Nærkøb, 7-Eleven, Løvbjerg, Eurospar, Spar, Letkøb, Elite, Meny, OK+, YX/Ekstra, Københavns Lufthavn

Superliga

Mere Superliga

Fokus