• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Kryger vil ikke sammenligne Horsens med sidste sæson

Lasse Kryger mener ikke, at det giver mening at sammenligne det nuværende AC Horsens-hold med det mandskab, der sluttede som nummer seks i sidste sæson.

Af Morten Jørgensen

Der har været massiv udskiftning på AC Horsens’ mandskab over sommeren, hvor profiler som Kjartan Finnbogason, Ayo Okosun og Jesse Joronen har forladt skuden.

Derfor har det også gjort arbejdsbetingelserne for Bo Henriksen svære, og AC Horsens har fået en blandet start på sæsonen med fem point i fem kampe.

En af klubbens rutinerede kræfter, Lasse Kryger, advarer også mod, at man sammenligner holdet med det, som i sidste sæson kvalificerede sig til mesterskabsslutspillet og endte som nummer seks i tabellen.

- Men folk skal lade være med at sammenligne med sidste sæson. Der er syv spillere væk fra startopstillingen, så det giver ingen mening. Vores hold er ikke blevet dårligere, men det er nogle andre spillere, der er kommet til, og vi mangler lidt i at finde fodfæste både i forhold til formation og spillestil, siger midtbanespilleren til Horsens Folkeblad.

Selv har han siddet udenfor i samtlige af de første kampe grundet en fibersprængning, men nu nærmer den 35-årige veteran sig kampformen, og han satser på at være med omkring holdet til mandagens kamp mod AaB.

Superliga

Mere Superliga

Fokus