Video : Tipsbladet
Superliga

Hobro-kaptajn inden Thomasberg-gensyn: Vi ved, hvordan han vil gøre tingene

Hobro IK-spillerne ved, hvordan Randers FC's cheftræner, Thomas Thomasberg, vil spille, og det vil de drage nytte af, fortæller Jonas Brix-Damborg.

Efter en kort transfersaga skiftede Thomas Thomasberg cheftrænergerningen i Hobro IK ud med cheftrænerjobbet i Randers FC denne sommer.

Søndag eftermiddag skal Thomasberg så stå over for sin tidligere klub, når Randers FC tager imod netop Hobro IK på hjemmebane. Og i det opgør kan Thomasbergs kendskab til Hobro måske være en fordel for Randers, frygter Hobros anfører, Jonas Brix-Damborg.

Til gengæld kender Hobro-spillerne ligeledes Randers-træneren, og det har de også tænkt sig at udnytte. Det fortæller nordjydernes anfører, Jonas Brix-Damborg, til Nordjyske.

- Vi har fået snakket om, hvordan vi kan ramme dem, og vi ved, hvordan han vil gøre tingene. Det tror jeg også godt, at vi kan drage fordel af, siger Jonas Brix-Damborg.

Thomasbergs Hobro-mandskab sluttede et godt stykke over Randers i den forgangne sæson, men i denne sæson er det kronjyderne, der er kommet bedst fra start. Efter fem runder har de samlet seks point, mens Hobro blot har hentet fire.

Opgøret mellem Randers FC og Hobro IK sparkes i gang klokken 14.00 søndag.