Video : Tipsbladet
Premier League

Mahrez taler ud om transfer: Jeg forstår Leicester

Riyad Mahrez taler nu ud om transfersagaen mellem Manchester City og Leicester, der stod på i et år. Det var en hård tid for den algeriske offensivspiller, men han forstår Leicester.

En af sommerens helt store transfers, ikke blot i Premier League, men i hele Europa, var Riyad Mahrez’ 500 mio. kr. skifte fra Leicester City til Manchester City.

Det var et skifte, som hovedpersonen selv gerne havde taget før. Manchester City bød nemlig gentagne gange på den vævre kantspiller, både i sidste sommers transfervindue og igen i vinters.

Mahrez var fast besluttet på at skifte til den blå del af Manchester, men her efter transferen fastslår han, at han ikke bærer nag.

- Det var Leicester, der blokerede transferen. De ville beholde en af deres bedste spillere, og det er fair. Det var hårdt, men jeg forstår klubben,” siger Riyad Mahrez til Sky Sports.

Efter den mislykkede transfer skiftede Mahrez fokus til at præstere på banen. Han vidste, at skiftet nok skulle komme, hvis han fortsatte med at præstere. Og i sommerens transfervindue faldt transferen til Manchester City altså på plads. En transfer, Mahrez er lykkelig over.

- Det var det perfekte skifte for mig. Jeg ville kun skifte til City. Klubben præsterede utrolige ting i sidste sæson, men jeg er i klubben for at vinde igen og igen. Jeg har både vundet Premier League og Årets Spiller, men jeg vil have mere, siger Mahrez til Sky Sports.

Næste skridt for Mahrez og Manchester City er søndag kl 14.30, hvor danskerklubben Huddersfield Town kommer på besøg.