• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Grytebust: OB burde ikke ligge sidst med det potentiale klubben har

Grytebust: OB burde ikke ligge sidst med det potentiale klubben har
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Sten Grytebust ved ikke, hvad der sker i forhold til et eventuelt klubskifte, men lige nu bekymrer OBs situation ham også mest.

Af Morten Jørgensen

Selvom Sten Grytebust med stor sandsynlighed er på vej ud ad døren hos Superliga-klubben OB, påvirker det den norske målmand, at klubben er kommet så dårligt fra start i denne sæson.

Efter sæsonens første seks kampe ligger OB sidst i tabellen med to point, hvoraf det ene faldt søndag aften mod FC Midtjylland. Det er en situation, som gør OB-profilen nedtrykt.

- Det er ikke en god situation for klubben, selvom vi fik ét point. Med det potentiale, OB har, burde klubben ikke være sidst i Superligaen, siger han til Ritzau og giver så en opdatering på sin transferstatus.

- Så vidt jeg ved, er der to uger tilbage af transfervinduet. Måske sker der noget, måske sker der ikke noget. Det er svært for mig at forholde mig til min fremtid, fordi holdet har det svært for tiden. Det er op til ledelsen at beslutte, hvad der skal ske.

I søndagens Superliga-kamp var det den norske målmand, som bar anførerbindet for OB, men det kan blive en af hans sidste kampe for fynboerne, som har købt den ivorianske målmand, Mandé Sayouba, i Stabæk.

OB møder næste søndag Vejle på udebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus