Viborg henter transferfri forsvarsspiller
Foto: Viborg FF
1. division

Viborg henter transferfri forsvarsspiller

Den transferfrie forsvarsspiller Oliver Fredsted har underskrevet en kontrakt med Viborg FF.

Viborg FF fik i weekenden sæsonens første sejr i NordicBet Ligaen, da det blev til 2-0 hjemme mod Fremad Amager, og Steffen Højers mandskab, der er en af favoritterne til at rykke op i Superligaen, arbejder stadig på at optimere holdet. På og uden for banen.

Uden for banen har klubben i bestræbelserne på at blive bedre skrevet kontrakt med den 24-årige forsvarsspiller Oliver Fredsted, der spiller venstre back.

Fredsted har underskrevet en etårig aftale med klubben.

Venstrebacken har været uden kontrakt i en måneds tid, efter han forlod FC Fredericia tidligere på sommeren.

Oliver Fredsted er trods sin forholdsvis unge alder en rutineret spiler, der har 98 kampe i dansk fodbolds næstbedste række på cv'et.

- Det er en rigtig spændende mulighed for mig. Viborg er et skridt op, og det føles helt klart som det rigtige step for mig lige nu. Det er en stor klub, som jeg er glad for og spændt på at blive en del af. Jeg håber på, at jeg hurtigt kan komme ind og bidrage på holdet, så vi sammen kan indfri sæsonens store målsætning, siger den nye VFF-spiller til klubbens hjemmeside.

Sportschef Jesper Larsen forklarer:

- Vi har søgt efter en venstrebenet forsvarsspiller, og med Oliver får vi en dygtig venstre back, som har masser af erfaring fra rækken. Han er offensivt indstillet, har en god venstrefod og så er han en type, der altid arbejder hårdt i holdets tjeneste.

Oliver Fredsted har udover en fortid i Fredericia også spillet i Brønshøj og Lyngby.

Viborg ligger nummer seks i landets næstbedste række. Efter fire kampe har klubben fem point.