• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Randers tæt på offensiv forstærkning: Præsenteres snart

Foto: Randers FC

Inden længe forventer Randers FC er præsentere klubbens ny offensive profil. Det er ikke Baskim Kadrii, men en udenlandsk spiller, som de har ventet på i lang tid.

Af Anders Dehn

Det er næsten præcis en måned, siden Randers FC's sportsdirektør, Søren Pedersen, kunne fortælle, at klubben var langt i bestræbelserne på at hente med en offensiv profil. Siden er der ikke sket noget, men det gør der snart, forventer sportsdirektøren.

Den samme spiller, som han fortalte om i slutningen af juli, er omsider ved at være på plads i Randers, og Søren Pedersen forventer at kunne præsentere ham, hvert øjeblik det skal være.

Læs også: Randers nærmer sig offensiv forstærkning

- Det er faktisk den samme mulighed, som vi er rigtig langt med lige nu og forhåbentlig kan præsentere i løbet af ganske kort tid. Det er noget, vi har arbejdet med i lang tid, og det ser ud til at komme på plads, siger han til tipsbladet.dk.

I juli forlød det, at spilleren skulle være af en sådan kvalitet, at han kunne gå direkte ind i cheftræner Thomas Thomasbergs startopstilling. Det er dog ikke Bashkim Kadrii, som Søren Pedersen ellers tidligere har holdt døren på klem for.

Læs også: Transferplanen: Er Saba i Randers til september?

- Nej, det er det ikke. Det kan jeg sige uden at lyve. Det er en udenlandsk spiller, siger han.

Når og hvis det falder på plads, er transfervinduet så lukket for jeres vedkommende?

- Stort set, ja. Kommer vi dertil, at det falder på plads, skal der noget ud, før noget andet kommer ind i hvert fald.

Randers FC har tidligere i dette transfervindue hentet Benjamin Stokke og Emil Riis Jakobsen til angrebet, målmanden Patrik Carlgren og midtbanespilleren Marcel Rømer. Transfervinduet lukker natten mellem fredag og lørdag i næste uge.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.