• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Sylvester Guldberg Røn

Landstræner efter Messi-fravalg: Fremtiden er usikker

Landstræner efter Messi-fravalg: Fremtiden er usikker
Foto: Getty Images

Argentinas midlertidige landstræner, Lionel Scaloni, har ikke udtaget Lionel Messi til næste måneds venskabskampe i USA. Ifølge landstræneren er Messis fremtid på landsholdet usikker.

Af Sylvester Guldberg Røn

Lionel Messi var stjernen på Argentinas landshold, der ved sommerens VM-slutrunde måtte lade livet i 1/8-finalerne mod Frankrig. Den tidlige VM-exit kostede landstræneren jobbet, og siden da har der været spekulationer om Messis fremtid på landsholdet. 

Den nye landstræner i Argentina, Lionel Scaloni, har udtaget truppen til to venskabskampe i september. En trup uden holdets store stjerne, Lionel Messi. Ifølge Lionel Scaloni er Messis landsholdsfremtid usikker.

- Jeg har haft en god samtale med Messi, og efter den samtale har jeg besluttet ikke at udtage ham. Vi ved alle sammen, hvad Messi betyder for dette landshold, men vi må vente og se, hvad der sker, lød det kryptisk fra Lionel Scaloni på en pressekonference.

Argentina møder i september måned Guatemala og Colombia i to venskabskampe i USA. 31-årige Lionel Messi har spillet 128 landskampe for Argentina med 65 mål til følge

Superliga

Mere Superliga

Fokus