Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: OB køber forsvarsspiller i Holland

Ramon Leeuwin skifter fra hollandske FC Utrecht til OB. Det bekræfter begge klubber på deres hjemmesider. Stopperen har fået en toårig aftale.

Allerede for et par dage siden forlød det, at et skifte var under opsejling, og det har nu materialiseret sig. OB og FC Utrecht melder begge på deres respektive hjemmesider, at forsvarsspilleren Ramon Leeuwin skifter til Fyn.

Den 30-årige hollænder har fået en toårig kontrakt i Ådalen, hvortil han kommer med omkring 200 kampe i den bedste hollandske række bag sig. Skiftet glæder OB's sportsdirektør, Jesper Hansen.

- Ramon er en spiller, vi har scoutet grundigt, og som vi ser som en klar forstærkning af truppen. Vores trup er i forvejen stærk og konkurrencedygtig, men vi har brug for yderligere erfaring og spillere, der naturligt tager ansvar på banen, så vores yngre spillere har nogle at læne sig op ad. Her er Ramon en rigtig spændende forstærkning af truppen, for han har disse egenskaber, ligesom han på det fodboldmæssige har nogle styrker, der passer til vores spillestil, og som vil gøre ham til en spændende profil i Superligaen, siger han.

Også cheftræner Jakob Michelsen hæfter sig ved, at Leeuwin er en erfaren herre, og at han forventes at være en leder i OB-truppen.

- Ramon Leeuwin er en spændende forsvarsspiller, der kommer med en masse rutine og erfaring fra den hollandske liga. Han er en dygtig spiller, der overordnet holder et godt niveau på mange parametre samtidig med, at han er en ledertype, som vi tror på kan være med til at gøre sine holdkammerater endnu stærkere, siger Michelsen.

Den nye OB-stopper har fået nummer 5 i sin nye klub og træner med fra i dag.