Video : Tipsbladet
Superliga

Pisse irriteret OB'er vil være tålmodig med ankelskade

Casper Nielsen har problemer med anklen, og det frustrerer OB-spilleren.

Casper Nielsen plejer at løbe solen sort, men i øjeblikket humper han rundt. OB-spilleren måtte lade sig udskifte mod Hobro i femte spillerunde, og han var ikke med mod FC Midtjylland i søndags.

Det er anklen, der driller den tidligere Esbjerg-spiller.

- Det siger sig selv, at det selvfølgelig er pisse irriterende. Der er ikke rigtig noget at gøre ved det, begge ting var nogle slag, som det er svært at gøre så meget ved, så det er bare med at holde humøret oppe, selvom det er svært, og selvom det er pisse irriterende. Det er mega frustrerende, siger Casper Nielsen til OBstruktion.

Midtbanespilleren var på træningsbanen i Ådalen onsdag, men han måtte opgive at gennemføre.

- Nu tager jeg det stille og roligt. Jeg kunne mærke, den var lidt øm i dag. Den var også tapet godt op, og vi har snakket lidt om, at det måske kan være det, der trykker lidt ekstra, når jeg løber, så jeg tror måske, vi i morgen prøver at lade være med at tape den op, og så se om jeg kan få den stille og roligt i gang, for jeg har en følelse af, at jeg godt kan, men det var ikke godt i morges, og derfor valgte vi også at sige, at vi venter. Det handler om at være tålmodig, selvom det er svært, siger han.

Det må betegnes som mere end tvivlsomt, at Casper Nielsen bliver klar til OB's kamp mod Vejle Boldklub på søndag.