Torsdagens rygtebørs (opdat.): Real Madrid vil udleje målmand
Foto: Adam Hunger/Getty Images
Rygter

Torsdagens rygtebørs (opdat.): Real Madrid vil udleje målmand

Så er vi som altid klar med dagens varmeste rygter til dig her på Tipsbladet.dk

Andriy Lunin fra Real Madrid til Leganés
Note:
Den ukrainske målmand skiftede til Real Madrid fra Zorya Luhansk tidligere på sommeren, men den spanske storklub ønsker, at den 19-årige målmand får mere erfaring, inden han skal kæmpe med Thibaut Courtois om spilletiden, og derfor skal han udlejes til Leganés.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Marca

Moussa Dembélé fra Celtic til Marseille
Note:
Marseille lykkedes ikke med at få fat i Mario Balotelli, og i stedet har den franske klub vendt opmærksomheden mod Celtic-stjernen, Moussa Dembélé.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: La Provence

Sami Khedira fra Juventus til Paris Saint-Germain
Note:
De franske mestre vil forstærke midtbanen, og den nye træner Thomas Tuchel har sin landsmand Sami Khedira som førsteprioritet. Det bliver særligt aktuelt, hvis Adrien Rabiot smutter, men det kan blive lidt af en kamp mellem de to klubber, for Juventus slipper meget nødigt Khedira til franskmændene.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Divock Origi fra Liverpool til Dortmund
Note:
Den belgiske angriber har aldrig slået igennem i Liverpool, og det førte i sidste sæson til en lejeaftale med Bundeligaklubben Wolfsburg. Her imponerede han så meget, at Borussia Dortmund er begyndt at vise interesse for 23-årige Origi.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: ESPN

Danny Rose fra Tottenham til Paris Saint-Germain
Note:
Danny Rose har længe lignet en mand på vej væk fra Spurs, og både klubben og spilleren skulle være klar på at lade den 28-årige back skifte til franske Paris Saint-Germain, hvis muligheden byder sig.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: London Evening Standard

Lucas Piazon fra Chelsea til Reims
Note:
Siden skiftet i 2011 er det kun blevet til tre optrædener i den blå trøje fra Lucas Piazon. Derfor er den 24-årige brasilianske kantspiller nu på vej til den franske oprykkerklub Reims i jagten på spilletid.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe