• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Alexander Paaske

FCK-profiler: Fantastisk resultat

Foto: Getty Images

Andreas Bjelland og Jesse Joronen er svært tilfredse med, at FC København krigede 0-0 hjem mod Atalanta i Europa League-kvalifikationens afgørende playoff-opgør.

Af Alexander Paaske

FC København var torsdag aften på en vanskelig opgave i Italien mod Atalanta, men det nuværende tophold i Superligaen fightede sig til 0-0 efter at have været under pres det meste af kampen.

Andreas Bjelland, der spillede hele kampen, glæder sig over det gode resultat og den defensive indsats, men efterlyser samtidig en smule mere skarphed i omgangen med bolden.

Læs også: Højdepunkter: FCK kriger flot resultat hjem mod Atalanta

- Det er et rigtigt stærkt resultat, det her! Efter deres gode start arbejder vi os godt ind i kampen og gør det svært for dem, men vi kommer også til at stå for dybt i anden halvleg, især de sidste 15 til 20 minutter. Der kæmpede vi bare for at holde nullet, og jeg synes, vi leverede et rigtigt godt defensivt arbejde. Men vi ved også, at vi skal blive bedre til at holde i bolden og være lidt mere rolige med den, når vi får den, siger Bjelland til klubbens hjemmeside.

Også målmand Jesse Joronen, som leverede flere flotte redninger, er begejstret for nulløsningen. Han tager dog ikke æren for det rene bur alene, men uddeler stor ros til sine holdkammerater i den bagerste kæde.

- De (Atalanta, red.) kom med alt det, vi havde forventet, men vi skaber alligevel et fantastisk resultat for klubben. Jeg gjorde selv, hvad jeg kunne for holdet, og det var dejligt med et clean sheet, men credit til forsvaret og hele holdet for den flotte defensive indsats i dag. Det hjælper også målmandens arbejde, siger den finske keeper til fck.dk

Næste opgave for FC København er SønderjyskE på søndag i Telia Parken, før Atalanta torsdag gæster FCK til returopgøret.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus