• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

David Nielsen om top seks: Det bliver et hundeslagsmål

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AGF-træner David Nielsen mener, at AGF's top seks-drømme først bliver afgjort til sidst i Grundspillet.

Af Kenneth Jensen

Det eneste Superliga-hold, der endnu ikke har tabt en kamp i dansk fodbolds bedste række denne sæson, er AGF. Med den gode form kunne man sagtens fristes til at tro, at det bliver en formsag for aarhusianerne at komme med i top seks, som er målsætningen. 

Men at Superligaen er tæt, er også godt bevist i AGF's statistik indtil videre - for mens David Nielsens mandskab ikke har gået fra banen med et nederlag, er blot en af de første seks kampe blevet vundet.

AGF har spillet fem af seks kampe uafgjort, og det er netop den jævnbyrdighed i Superligaen, der gør, at David Nielsen på ingen måde taler det op som værende sikkert, at AGF skal med i Mesterskabsspillet i foråret.

- Der er nogle hold, der er startet rigtig stærkt, som kommer til at smide en del point, og så er der omvendt andre, der har haft det svært indtil videre, der kommer efter det og får fat i flere point. Så det der top seks bliver først afgjort på den anden side af nytår, medmindre du er et af de tre-fire bedste hold i rækken, som højst sandsynligt allerede er trukket fra på det tidspunkt. Det bliver et hundeslagsmål imellem alle os andre om de sidste par tilbageværende pladser, siger David Nielsen til Aarhus Stiftstidende.

AGF's næste opgave er et møde med Hobro IK - den kamp spilles i Hobro.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.