Video : Tipsbladet
1. division

Christian Lønstrup forlader FC Helsingør

Manden, der førte FC Helsingør i Superligaen i forrige sæson, har opsagt sin stilling i 1. divisionsklubben.

Christian Lønstrup er fortid i FC Helsingør. Det meddeler klubben på sin hjemmeside. Christian Lønstrup har ifølge pressemeddelelsen selv valgt at forlade sin stilling, og han stopper med øjeblikkelig virkning

Direktør Janus Kyhl udtaler, at uoverenstemmelser om trupsammensætning og spillestil har ført til, at Lønstrup har valgt at fratræde sin stilling for at søge nye udfordringer. Kyhl takker dog Lønstrup for hans tid i klubben.

- Vi er kede af at se Christian forlade os. Han har om nogen været frontfiguren for den fremgang FC Helsingør har haft den sidste håndfuld år. Når det er sagt, deler vi Christians vurdering af, at det måske er på tide at få friske kræfter ind på trænerposten og nye øjne på projektet, siger direktør Janus Kyhl til klubbens hjemmside.

Christian Lønstrup har været i klubben i hele otte år, og han takker både spillere, direktion og fansene for sin tid i klubben.

- Det har været otte fantastiske år, hvor vi har skrevet historie sammen, og det har været en fantastisk og uforglemmelige rejse. Jeg ønsker FC Helsingør alt godt fremover, og de vil altid have en plads i mit hjerte, siger Christian Lønstrup til klubbens hjemmeside.

Klubben meddeler desuden, at U-19 træner Marc Thevis og assistenttræner Brian Gellert overtager træningen.