• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Bedst og værst: Indøvet hjørnespark kickstartede AGF

AGF tog fredag aften en 0-2 sejr i Hobro. Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen her.

Af Sylvester Guldberg Røn

Hobro IK – AGF 0-2 (0-1)
0-1 Mustafa Amini (11’)
0-2 Jens Stage (47’)

Kampens bedste

Hobro IK:
Emmanuel Sabbi var i dagens anledning flyttet ned på kanten for at gøre plads til Pål Alexander Kirkevold. Sabbi spillede en livlig kamp med gode driblinger, farlige indlæg, og han havde også en afslutning på stolpen i første halvleg. Sabbi måtte desværre forlade banen til sidst med det, der lignede en fibersprængning

AGF:
AGFs defensive anker Adama Guira fortsatte de gode takter fra FCK-kampen i sidste weekend, og spillede en stor kamp på den defensive midtbane, hvor han nedbrød Hobros spil på flot vis. Derudover fortsatte Mustafa Amini den gode form, og bragte desuden AGF i front. Amini viste en sikker boldomgang, hårdt arbejde og målnæse inden han blev udskiftet.

Kampens værste
Hobro kom bagud efter en standardsituation, og det var det 10. mål ud af de 17 mål, Hobro har indkasseret, der kom efter en standardsituation. Hobro havde angiveligt fokuseret meget på de defensive dødbolde i ugens løb, men hvis Hobro skal kravle op i tabellen, er de nødt til at få styr på de defensive standardsituationer.

Kampens detalje
AGFs føringsmål kom efter et hjørnespark, og det lignede en smart, indøvet detalje. Mustafa Aminis løb fra bagerst i feltet til forreste stolpe, og Bror Blumes millimeter-præcise indlæg var en fryd for øjet, og Hobro-spillerne måtte bare se til, da Amini bragte AGF i front.

Superliga

Mere Superliga

Fokus