• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Real Madrid håber på UEFA-dom, så man kan hente M'Bappé

Real Madrid håber på UEFA-dom, så man kan hente M'Bappé
Foto: Catherine Ivill/Getty Images

Hvis Paris Saint-Germain bliver dømt for brud på Finalcial Fair Play-reglerne, står Real Madrid klar i kulissen til at overtage den franske superstjerne Kylian Mbappé

Af Mikkel Sloth

De venter i spænding i både den franske og den spanske hovedstad. I Paris venter Paris Saint-Germian på at få at vide, om man vil blive straffet for brud på Finalcial Fair Play-reglerne. I Madrid venter Real Madrid på, om man kan lukrere på en eventuel dom til dem franske storklub.

Ender UEFA nemlig med at dømme Paris Saint-Germain, kan de nemlig blive tvunget til at sælge ud for at få økonomien i balance. Finalcial Fair Play-reglerne er et regelsæt, der dikterer hvor mange penge en klub kan have af udgifter, og bliver bedømt på baggrund af klubbens indtægter.

Sidste år brugte Paris Saint-Germain næste tre milliarder kroner på købene af Neymar og Kylian M'Bappé og det er sandsynligvis en af disse to spillere, som man kan blive tvunget til at sælge, hvis ikke UEFA dømmer til PSG's fordel.

Og det er netop her, at Real Madrid står på spring. De vil nemlig meget gerne have fingrene i Kylian M'Bappé, og ser en mulighed, hvis Paris Saint-Germain blive tvunget til at sælge ud blandt klubbens juveler. Det skriver spanske AS.

Det var ellers i lang tid M'Bappés holdkammerat, rekordindkøbet Neymar, som Real Madrid blev meldt interesseret i. Men nu har de tilsyneladende i stedet valgt at kaste deres kærlighed på den nykårede verdensmester M'Bappé, der spillede strålende ved VM-slutrunden, og blevet kåret til turneringens bedste unge spiller.

Superliga

Mere Superliga

Fokus