Rønnow holdt buret rent i Frankfurt-sejr

Frederik Rønnow debuterede i Bundesligaen med et rent bur og en Eintracht Frankfurt-sejr.

Efter en skuffende Super Cup og et skuffende pokalexit skulle Eintracht Frankfurt forsøge at få lidt oprejsning, da de lørdag tog hul på Bundesliga-sæsonen ude mod Freiburg.

Og det fik de også.

Der skulle således kun gå ti minutter, inden Nicolai Müller havde bragt Frankfurt-mandskabet på 1-0 med et flot mål.

Forsvarsspilleren Carlos Salcedo sendte en lang bold op til Sebastian Haller, der med en hælaflevering på sin førsteberøring sendte Müller fri i feltet, hvofra kantspilleren sikkert kunne udplacere Alexander Schwolow i Freiburg-målet.

I opgørets døende minutter slog Haller sejren fast, da han sendte bolden i kassen til 2-0 efter flot samspil af Jonathan De Guzman.

2-0 blev slutresultatet, og Frankfurt, der havde Frederik Rønnow til at vogte buret, fik dermed en god start på Bundesliga-sæsonen.

Andetsteds indledte Augsburg, Hertha Berlin og Wolfsburg også sæsonen med sejre, mens Werder Bremen og Hannover 96 delte.