Real Madrid moste Girona efter chokstart

Real Madrid besejrede Girona i overbevisende stil.

Real Madrid har endnu sæsonens første pointtab til gode, efter at de søndag aften besejrede Girona 4-1 og dermed tog sæsonens anden sejr.

Girona kom ellers først på måltavlen, hvor Borja Iglesias snød Keylor Navas og Casemiro med en fiks skudfinte, inden han curlede bolden op i hjørnet.

Den føring skulle holde indtil syv minutter før pausen. Marc Muniesa nedlagde Marco Asensio i Girona-feltet, hvor dommeren vurderede, at der var straffe. Det skulle Sergio Ramos tage sig af, og det gjorde han overbevisende med et frækt Panenka-lignende spark.

Og Asensio var ikke færdig. Fem minutter inde i anden halvleg tiltvang han sig endnu et straffespark, da han afdriblede Pere Pons, inden Pons nedlagde ham i feltet. Denne gang var det Karim Benzema, der tog sig af straffesparket uden problemer.

Efter en times spil kom Gareth Bale også på måltavlen. Isco sendte den hurtige waliser i dybden, hvor Bale løb fra Girona-forsvaret og sendte sikkert bolden forbi Yassine Bounou, der for tredje gang måtte hente bolden ud af nettet.

Benzema blev også dobbelt målscorer, da Bale var i oplæggerens rolle med ti minutter igen. Waliseren sendte fladt indlæg ind til en helt fri Benzema, der uden problemer scorede til 4-1, som var kampens sidste mål.

Sejren betyder, at Real Madrid følger topper La Liga sammen med FC Barcelona.

Aftenens anden kamp mellem Sevilla og Villarreal endte uden vinder og uden mål. Simon Kjær spillede fuld tid for hjemmeholdet.