Randers-spiller slipper med skrækken: Tilbage i denne uge
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Randers-spiller slipper med skrækken: Tilbage i denne uge

Frederik Lauenborg var uheldig med at blive skadet 20 minutter inde i sin anden Superliga-start i denne sæson, men skaden holder ham trods alt ikke ude i lang tid.

Der er en god chance for, at Frederik Lauenborg havde glædet sig mere til søndagens kamp mod FC Midtjylland end de fleste af holdkammeraterne i Randers FC. Midtbanespilleren var nemlig tilbage i startopstillingen for første gang siden første spillerunde.

Det blev dog en stakket frist for den 21-årige Lauenborg, der efter bare 20 minutter måtte udgå med en skade. Siden har han fået knæet undersøgt, og der er hverken problemer med korsbånd, ledbånd eller menisk, så han regner med at slippe med skrækken for en mere alvorlig skade.

- Efterfølgende havde jeg svært ved at støtte på benet, og det begyndte at snurre helt ned i tæerne. Det var et meget hårdt slag, men det går heldigvis meget bedre i dag, så jeg forventer at være tilbage i træning allerede i denne uge, siger Frederik Lauenborg til Randers Amtsavis.

Mens unge Lauenborg har haft svært ved at etablere sig under den nye cheftræner, Thomas Thomasberg, fik han et lille gennembrud på førsteholdet i foråret. Han endte som fast mand i startopstillingen i slutspillet og var således med til at holde Randers i Superligaen.

I alt nåede Frederik Lauenborg 18 ligakampe i sidste sæson. Han har, trods sine blot to startpladser, fået seks optrædener i denne.