• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Morten Jørgensen

Boilesen vil levere endnu en stor europæisk aften mod Atalanta

Nicolai Boilesen håber, at det kan lykkes for FC København at levere en pragtpræstation mod Atalanta og sikre avancement til gruppespillet i Europa League.

Af Morten Jørgensen

FC København har skabt sig et udmærket udgangspunkt inden returkampen mod Atalanta på torsdag i Telia Parken. 0-0 i Bergamo er et resultat, som den danske storklub er tilfreds med, og klubben har fuldt fokus på at kvalificere sig til Europa League-gruppespillet.

Derfor blev der sparet flere profiler i weekendens opgør mod SønderjyskE, men det blev alligevel til en sejr, og i øjeblikket er FC København rigtig godt kørende.

- Vi har vundet ni ud af de sidste 11 kampe og spillet to uafgjorte, så vi er inde i en rigtig, rigtig god stime. Og så fik vi sparet nogle spillere i kampen mod SønderjyskE, så derfor burde vi være tip-top friske til kampen torsdag, hvor vi skal ud og levere den bedst mulige præstation, som forhåbentlig bliver nok til at gå videre, siger Nicolai Boilesen til klubbens hjemmeside.

På hjemmebane har FC København leveret nogle strålende præstationer i europæisk sammenhæng, og Nicolai Boilesen håber også, at det kan blive tilfældet på torsdag.

- Vi føler, at vi med fansenes opbakning kan levere endnu en stor europæisk aften, og det er selvfølgelig det, vi går stærkt efter. Vi har et rigtig fint resultat med dernede fra. Det var sådan en kamp, hvor defensive kom til at være i fokus for os. Men sådan er det nogle gange, når man spiller på en svær udebane, og det kan være nødvendigt at gribe tingene sådan an, så man ikke risikerer at gå ud og indkassere fem mål, lyder det fra forsvarsspilleren.

FC København var pressede i den første kamp, men nu kan Ståle Solbakkens tropper glæde sig over at have hjemmebanefordel i returkampen, der har kampstart klokken 18.30.

Superliga

Mere Superliga

Fokus